De här två recepten kommer från Icas Buffétidning
Getostkräm på mandelpotatischips
Portioner: 6-8
150 g getost
100 g naturell färskost
2 msk olivolja
1 msk honung
1 tsk pressad citronjuice
1 påse mandelpotatis-chips
torrostade jordnötter
finhackad gräslök
Gör så här
1. Rör ihop getost, naturell färskost, olivolja, honung och pressad citronjuice till en slät konsistens.
2. Välj ut stora och fina potatischips från en påse mandelpotatis-chips och lägg på ett fat. Spritsa eller klicka på lite getostkräm på varje chips.
3. Grovhacka torrostade jordnötter och strö över. Garnera eventuellt med lite finhackad gräslök.
Mögelost på mörk choklad
En kaka mörk choklad av finare kvalite´
Mögelost - t ex Kvibille gräddädel
Svartvinbärsmarmelad
Bryt bitar av chokladen, lägg på en tunn skiva mögelost och toppa med svartvinbärsmarmeladen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar