Pages

onsdag 19 september 2007

Fyllda kycklingfiléer

Fyllda kycklingfiléer

175 grader

4 pers

4 filéer
1 dl pressad citronsaft
salt

Fyllning
200 gr philadelfiaost
hackad gräslök
salt
8 skivor bacon

Tillbehör
2 -3 potatisar per person
salt
peppar

Banka ut filéerna mellan plastfolie och pensla med citronsalt och salta.

Blanda ost, gräslök, dragon och salt och fyll filéerna. Rulla baconet runt varje filé, stek snabbt i en stekpanna – bara så att baconet får färg.

Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Klicka resten av fyllningen runt kycklingen. Stek i mitten ca 30 – 35 minuter, 175 grader.

Tvätta potatisen och skär den i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn i smör, någon minut på varje sida, i ganska het panna. Salta och peppra. Ställ i ugnen ca 15 – 20 min.

Inga kommentarer: