Pages

onsdag 11 augusti 2010

Victorias bär & gräddpaj

Den här goda pajen har min yngsta dotter ätit hos en av sina bästa vänner. Nu har vi gjort den själva 2 gånger och kan verkligen intyga att den är god. Och har man ingen ugn, t ex om man är ute med båt eller husvagn kan man göra den ändå, då den inte ska gräddas.

Victorias bär & gräddpaj
200 g digestivekex (ca 13 st)
100 g smält smör

Gör så här
Smula digestiven i en form med löstagbar kant.
Smält smöret och häll sedan över digestivekexen.
Platta till så att det blir en fast massa.

1 litet paket Philadelfiasot
1½ dl florsocker
3 dl vispad grädde
3 tsk vaniljsocker
Hallon

Gör så här
Vispa grädden.
Blanda i philadelfiaosten, florsocker och vanlijsocker och rör om ordentligt.
Bred det sedan över digestiveblandningen.
Låt stå i kylen ngn timme.
Sätt på hallon innan du ska servera.
Ät och njut, för många bitar lär det bli... ;)!

Inga kommentarer: