Pages

fredag 28 december 2007

Nyårsmenyn

Denna nyårsafton så står jag för att göra tilltuggen & välkomstdrinken, samt potatisen till varmrätten och så kött till oss själva. Våra vänner ska göra förrätt och efterrätt och ta sitt kött.

Tilltuggen blir nog Getostkräm på mandelpotatischips och Parmensanchips och till det antingen bubbeldricka eller varför inte vitt mousserande vin mixat med hallonsorbet?

Till varmrätten kommer jag att göra följande recept som kommer från Ica.


Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås


Samt bakad potatis som jag gröper ur och sedan fyller med potatismoset, västerbottensost, äggula, möjligtvis lite creme fraiche och så lite smör. Det här kan förberedas i god tid och så sedan bara gratineras just innan servering.

Nu har jag fått lite inside - efterrätten blir visst kanelpannacotta och till förrätt blir det hummerpannacotta.

Vad kommer du att tillaga under nyårsaftonen?

Inga kommentarer: