Pages

tisdag 16 oktober 2007

Grillade chèvrefyllda lövbiffar

Grillade chèvrefyllda lövbiffar
4 portioner

4 st lövbiff
1 tsk peppar
1 tsk salt
100 g chèvreost
100 g soltorkade tomater
16 st svarta oliver, urkärnade
4 st basilikablad
0,5 kg tagliatelle
1 kruka basilika
1 dl grädde
1,5 st vitlöksklyftor

Tillagning:

Ta bort olivkärnorna. Dela oliverna och skär osten i skivor.
Fördela fyllningen på lövbiffarna.
Fäst med en tandpetare. Pensla med grillolja.
Salta och peppra. Grilla dem ca 1 1/2 min per sida.

Koka pastan. Finhacka basilikan och blanda den med grädde
och pressad vitlök. Häll av vattnet från pastan och blanda
basilikasåsen med pastan.

Servera genast.

Inga kommentarer: