Midsommarhelgen firas på vår stuga tillsammans med goda vänner. Vi har alltid knytkalasbuffé till midsommarafton och så grillar vi midsommardagen.
Så här ser matagendan ut denna midsommarafton 2010:
Lunch:
Matjessill i dillkräm, kokt färskpotatis, brynt smör och tunnbröd
Middagsbuffé:
Gourmetrulle med lax & räkor
Nubbesallad
Skaldjurspaj
Gravad lax, gravlaxsås & färkpotatis
Sill av olika slag från Bryggargatan
Uppiffad rostbiff med färskpotatissallad och sås
Bacon & potatissallad med ädelost
Marinerad kyckling
Tacopaj
Samt olika efterrätter med jordgubbar
Sen ska jag göra en fantastiskt god rabarbersirap som man kan blanda i mineralvatten eller vitt mousserande vin. Receptet på rabarbersirapen kommer inom kort!
Vad äter ni för nå gott under midsommarhelgen?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar