Pages

måndag 6 oktober 2008

Wrap med kyckling och bacon

Detta är en wrap som serveras på Malmöfestivalen och den är god.

Wrap med kyckling och bacon
4 st
4 stora oriental tunnbröd eller wrap tortilla
ca 1 huvud frasig salld
Ev ruccola + några kvistar ärtskott
kött från 1 grillad kyckling eller motsvarande mängd kycklingfilé
140 g knaperstekt bacon
1 strimlad röd paprika
½ - 1 skivad gul lök

Sås
2 dl creme fraiche
2 - 3 msk dijonsenap
salt
peppar

Gör så här
Rör ihop såsen.
Lägg upp fyra tunnbröd/wraps och bred på lite sås.
Fördela sallad, kyckling och bacon (som fått rinna av på hushållspapper) på bröden.
Lägg på paprikastrimlor och lök.
Ringla över lite sås.
Vik upp nederdelen på brödet, rulla ihop och sätt i glas för att få stöd.
Vik ev. en servett och vira runt varje.

Inga kommentarer: