Det här är hur gott som helst! Att äta som en förrätt, en enkel lunch eller som tillbehör till grillat.
Örtkryddade varma tomter med fetaostsås
Flerfärgade cocktailtomater
3 tunt skivade vitlöksklyftor
Färska örtkryddor - t ex några av följande basilika, oregano, rosmarin, persilja
Olivolja
Fetaostsås
Fetaost
Svartpeppar
Olivolja
Lite flytande honung
1 surdegsbaugett - steg tunna skivor i olivolja.
Gör så här
Sätt tomaterna, vitlöken och örtkryddorna i en ugnseldfast form.
Sprinkla över olivolja.
Grädda tomterna på högsta temperatur i ugnen ca 15 minuter.
Mixa samman fetaost, svartpeppar, olivolja och honung till en slät och smidig sås.
Stek baugettskivorna i olivolja och servera till.
Sist vi åt detta hade jag grillat chimichurrimarinerade kyclingfiléer som vi åt till. Egentligen behövs inga tillbehör, rättens i sig är makalöst god.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar