Pages

torsdag 24 juni 2010

Midsommarmaten...!

Midsommarhelgen firas på vår stuga tillsammans med goda vänner. Vi har alltid knytkalasbuffé till midsommarafton och så grillar vi midsommardagen.

Så här ser matagendan ut denna midsommarafton 2010:

Lunch:
Matjessill i dillkräm, kokt färskpotatis, brynt smör och tunnbröd

Middagsbuffé:
Gourmetrulle med lax & räkor
Nubbesallad
Skaldjurspaj
Gravad lax, gravlaxsås & färkpotatis
Sill av olika slag från Bryggargatan
Uppiffad rostbiff med färskpotatissallad och sås
Bacon & potatissallad med ädelost
Marinerad kyckling
Tacopaj
Samt olika efterrätter med jordgubbar

Sen ska jag göra en fantastiskt god rabarbersirap som man kan blanda i mineralvatten eller vitt mousserande vin. Receptet på rabarbersirapen kommer inom kort!

Vad äter ni för nå gott under midsommarhelgen?

Inga kommentarer: