Mellan varven äter jag en del rawfood, vilket jag tycker är gott och mår bra av. Från Zarah Öbergs blogg kommer följande recept.
Chokladglass 4 personer
3 frysta ekologiska bananer i bitar
250 g (1 pkt) frysta mangobitar
2 msk raw kakao
1 msk honung eller 1/2 msk lönnsirap
2 msk raw kakao eller finriven mörk choklad
1 kruka färsk mynta
2 msk krossad mörk choklad som strössel
Gör så här
Skala och hacka bananerna i mindre bitar och frys in dem i förväg.
Ta sedan ut de frysta bananbitarna och mangon och låt tina i cirka 10 minuter.
Mixa banan, mango, lönnsirap och raw kakao (alternativt mörk choklad), lite av myntan till en slät glass i en matberedare.
Skopa upp den sommarfräscha glassen och toppa med riven mörk choklad och myntablad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar