Pages

torsdag 15 december 2011

Vit chokladkrisp med hallon

Vit chokladkrisp med hallon
ca 8 port
200 g finhackad vit choklad
1 dl lätt rostade kokosflingor
3 dl cornflakes
1 hackad dubbeldaim
50 g grovt hackade valnötter
3 msk rumsvarmt smör

Garnering
Florsocker
Hallon
Citronmeliss eller mynta
Vispad grädde

Gör så här
Smält hälften av chokladen enligt anvisning på förpackningen.
Blanda resten av ingredienserna med chokladen och rör ihop till en massa.
Tryck ut den i en bakpappersklädd form, ca 20 * 20 cm.
Smält resten av chokladen och bred slarvigt över kakan.
Ställ kallt att stelna ca 20 min.
Vid servering:
Bryt bitar av krispet och lägg i glas. Sikta över florsocker och garnera med bär och citronmeliss eller mynta.
Servera med vispad grädde.

Inga kommentarer: