Pages

söndag 27 februari 2011

Kyckling på lantbröd

Fantastisk god middag idag :)!

Kyckling på lantbröd
4 pers
4 kycklingfiléer
Olivolja
Soya
Skivad salami
4 skivor lantbröd
Olivolja
Blandsallad
Några gurkskivor
Fetaost
2 avokado
½ hackad röd lök
Lime
Salt
Peppar

Gör så här
Skär snitt i kycklingfilén
Blanda lika mycket olivolja som soya och pensla kycklingen.
Lägg salami i snitten.
Grädda kycklingen på 200 grader ca 25 minuter.
Stek lantbrödet i olivolja.
Mosa avokadon grovt, blanda i hackad rödlök, salt och lime och smaka av så att smakar bra.
Sätt blandad sallad på en tallrik, tillsammans med gruka och fetaost.
Sätt brödet på salladen.
Klicka ut avokadoröra på brödet.
Sätt kycklingen på avokadoröran.
Ät och njut!
En kall öl är gott till!

Inga kommentarer: